Ποια ήταν η αιτία που σας οδήγησε να κατεβείτε υποψήφιος βουλευτής; Δεν είχατε κάτι καλύτερο να κάνετε;

Πιστεύω ότι εάν η γενιά μου μείνει αραγμένη στο καναπέ και αφήσει άλλους να διαμορφώνουν τη ζωή μας… χάσαμε ! Δε μου πάει «να κλαίω στο χυμένο γάλα». Θέλω να μη πάθουμε κι άλλες ζημιές στο μέλλον. Ασφαλώς και έχω δίψα για δουλειά, για ψυχαγωγία, για άθληση, για καλή παρέα. Έχω όμως και αίσθηση κοινής μοίρας και ανάγκης συμμετοχής σε συλλογική προσπάθεια,

Πιστεύετε ότι το νεανικό της ηλικίας βοηθά ή είναι μειονέκτημα όσον αφορά μεγαλύτερους υποψηφίους σας;

Όλες οι ηλικίες έχουμε να δώσουμε πράγματα και – με την έννοια αυτή – αποτελούμε πολύτιμο κεφάλαιο. Με την προϋπόθεση οι διαφορές μας να είναι ύλη για σύνθεση και όχι βάση για μικρές συγκρούσεις. Έτσι δουλεύει και ο συνδυασμός του Κινήματος. Όχι μόνο στην Α Αθήνας που κατεβαίνω υποψήφιος εγώ, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να μας περιγράψετε το πιο ενδιαφέρον περιστατικό που έχει συμβεί μέχρι στιγμή στην καμπάνια σας;

Τις προάλλες σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν πάλι να τσακώνονται, να ανταλλάσουν κατηγορίες και γενικώς να κάνουν ότι έχουν συνηθήσει να κάνουν τα τελευταία χρόνια. Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα πηρα λοιπόν το λόγο και πολύ συνοπτικά τους είπαν τη δικιά μας άποψη για το θέμα. Εντυπωσιάστηκα απο την ανταπόκριση λοιπόν του κοινού όταν αυτά που ακούγονται είναι σαφή, συγκεκριμένα αλλά, το κυριότερο, αξιόπιστα.

Με μια φράση πείτε μας ποιο είναι το δικό σας διακύβευμα για τις φετινές εκλογές;

Να πάω καλά, να αναδείξω τη σημασία της συμμετοχής, και να βοηθήσω τη συνολική προσπάθεια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Αν εκλεγείτε, που σας το ευχόμαστε, τι θα διεκδικήσετε όσον αφορά την εκλογική σας περιφέρεια;

Ευχαριστώ, πριν απ όλα, για την ευχή. Διεκδικώ καινούργιες δουλειές, περισσότερη ελευθερία κίνησης αλλά και ασφάλεια, καλύτερη κοινωνική πρόνοια. Θεωρώ ότι η πόλη μας διαθέτει πλούτο, μόνο που μένει ανεκμετάλλευτος και δεν μοιράζεται δίκαια.

Ιανουάριος του 2016: Πως οραματίζεστε την κατάσταση της χώρας σ’ ένα χρόνο από τώρα;

Ξέρω ότι το 2015 αρχίζει δύσκολα. Εκλογές με όλα τα θέματα ανοιχτά, τα μεγάλα κόμματα χωρίς σχέδιο και απρόθυμα να διαμορφώσουν μια βιώσιμη κυβέρνηση συνεργασίας. Όλα αυτά πρέπει να κλείσουν και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών μπορεί να συμβάλλει θετικά ώστε να λύσουμε τα προβλήματα αυτά. Με τη δυνατή στήριξη του εκλογικού σώματος, φυσικά. Πιστεύω ότι έτσι θα πάνε τα πράγματα και ο Ιανουάριος του 2016 θα είναι πολύ καλύτερος από τον φετινό.

Αν είχατε ένα γεμάτο σπρέι, έναν άδειο τοίχο και άδεια από τις αρχές, ποιο είναι το σύνθημα που θα γράφατε στον τοίχο;

Αυτοί το χθές. Το αύριο ποιός αν όχι εμείς;