Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου συζητήσαμε για την επικαιρότητα στην εκπομπή “Αρτηρία” με την Φραντζέσκα Σαββοργινάκη στο “Αρτ TV”.

Συζητήσαμε για την προφυλάκιση Παπαντωνίου, για τις καταγγελίες του κ. Κοτζιά σχετικά με τις αναφορές του κ. Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο στον George Soros, για την συμφωνία των Πρεσπών, για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από τα πανεπιστήμια αλλά και το μέλλον των συντάξεων.

Ανέφερα μεταξύ άλλων ότι δυστυχώς στο ελληνικό πανεπιστήμιο καταλήγουν πλέον μόνο οι μη προνομιούχοι, όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να σπουδάσουν σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα του εξωτερικού. Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά πανεπιστήμια πλήττει κυρίως τους πιο αδύναμους συμπατριώτες μας. Το αποτέλεσμα είναι το δημόσιο πανεπιστήμιο να μην αποτελεί πλέον το φορέα που δίνει σε όλους τους νέους ίσες ευκαιρίες και ίδια πρόσβαση στη γνώση.

Ευχαριστώ πολύ όσους είδαν την εκπομπή στη τηλεόραση ή εδώ και όσες παρατηρήσεις, σχόλια και κριτική είναι καλοδεχούμενα.

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες παρεμβάσεις μου εδώ.

Αν θέλετε να δείτε όλη την εκπομπή είναι διαθέσιμη εδώ.