Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου συζητήσαμε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην εκπομπή “Η επόμενη μέρα” με τον Άρη Ραβανό στην ΕΡΤ. Στη συζήτηση συμμετείχε ο Γιώργο Κυρίτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Θάνος Πλεύρης από τη Νέα Δημοκρατία, η Βιβή Δάγκα από το ΚΚΕ και οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κουκλουμπέρης και Αιμίλιος Περδικάρης.

Ανέφερα ότι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος χορηγός εκλογικών ποσοστών του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης αναφέρθηκα στο γεγονός ότι ο τρόπος που έχουν επιλέξει να πολιτεύονται τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση θέτουν εν αμφιβόλω μια από τις μεγάλη κατακτήσεις την μεταπολίτευσης, την εθνική συμφιλίωση. Με στόχο την εφήμερη ενίσχυση των εκλογικών τους ποσοστών ναρκοθετούν μια απο τις βασικότερες προϋποθέσεις εξόδου απο τις τεράστιες δυσκολίες που βιώνουμε, την δυνατότητα συνεννόησης μεταξύ μας.

Ευχαριστώ πολύ όσους είδαν την εκπομπή στη τηλεόραση ή εδώ και όσες παρατηρήσεις, σχόλια και κριτική είναι καλοδεχούμενα.

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες παρεμβάσεις μου εδώ.

Αν θέλετε να δείτε όλη την εκπομπή είναι διαθέσιμη εδώ.