Την Τετάρτη 30 Μαΐου συζητήσαμε για τα αποτελέσματα των εκλογών και τις πολιτικές εξελίξεις με τον Γιάννη Παπαγιάννη και την Γεωργία Σκιτζή στο Αποκαλυπτικό Δελτίο στο Νέο Epsilon.

Αρχικά συζητήσαμε για τα εκλογικά αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής. Μεγαλύτερος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας αλλά αυτό τελείωσε. Η ευκαιρία του ΚΙΝΑΛ είναι στην κοινωνία και δεν την προσεγγίζουμε με νούμερα. Από δω και πέρα θα βγούμε έξω να δούμε ποιος μπορεί να εκφράσει καλύτερα την προοδευτική πρόταση στην χώρα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ποδοπάτησε την ελπίδα των Ελλήνων πολλές φορές. Οι προοδευτικοί συμπολίτες μας πάντα πήγαιναν στην κάλπη με ελπίδα. Σε αυτούς τους ανθρώπους θα μιλήσουμε.

Σχετικά με τον κ. Βελόπουλο ανέφερα πως είναι προϊόν της κρίσης. Όμως για να αφήσουμε την κρίση πίσω μας πρέπει να αφήσουμε και τους εκπροσώπους της. Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα.

Τέλος, συζητήσαμε για την ασφάλεια. Η ασφάλεια είναι δικαίωμα όλων και σήμερα στερείτε από ένα πολύ μεγάλο μέρος του λαού, ιδιαίτερα από τα πιο λαϊκά και φτωχά στρώματα. Είναι αναγκαίο όλοι να ζουν με ασφάλεια στις πόλεις μας.

Ευχαριστώ πολύ όσους είδαν την εκπομπή στην τηλεόραση ή εδώ. Παρατηρήσεις, σχόλια και κριτική είναι καλοδεχούμενα.

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες παρεμβάσεις μου εδώ.

Αν θέλετε να δείτε όλη την εκπομπή είναι διαθέσιμη εδώ.