Αθήνα, 13 Ιουνίου 2019
Γεννήθηκα, μεγάλωσα, δουλεύω στην Αθήνα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάντα εδώ: αγαπώ την πατρίδα μου, δεν ξεχνάω τις ρίζες μου, νοιάζομαι για την πόλη μας… είμαι ένας από εμάς!Μεγάλωσα βλέποντας γύρω μου τις οικονομικές και κοινωνικές δυνατότητες και επιλογές να γίνονται όλο και περισσότερες, για όλο και περισσότερους. Την μεσαία τάξη, τους εργαζόμενους να παίρνουν πρωτοβουλίες, να ευημερούν, να δίνουν θετική τροπή στα πράγματα. Έζησα την αίσθηση ότι η πρόοδος στη ζωή μας δεν έχει όρια. Και ξαφνικά, κάπου δέκα-δεκαπέντε χρόνια πριν… Και το κακό συνεχίζεται!

Υπερασπίζομαι πάντα το δικαίωμα της μεσαίας τάξης στην  αξιοπρέπεια και την ευημερία ώστε να μπορεί να σταθεροποιεί αλλά και να οδηγεί τα πράγματα μπροστά για όλες και όλους: χωρίς διακρίσεις, με αξιοκρατία και κοινωνική αλληλεγγύη.

Σταθερά παρών στον δημοκρατικό χώρο. Κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μου ώστε η μεγάλη παράταξή μας να είναι έτοιμη για τις όποιες ευθύνες της αναθέτουμε με την ψήφο μας, κάθε φορά. Να σταθεί δίπλα μας ώστε να ζήσουμε ξανά καλές και καλύτερες μέρες.

Πιστεύω βαθιά στην Πολιτική, στην προσπάθεια να λύνουμε προβλήματα, μικρά και μεγάλα. Και αισθάνομαι ότι είναι η ώρα να  ζητήσω  την εντολή σας. Σας ζητώ να μου επιτρέψετε να είμαι ακόμα πιο δίπλα σε σας, μέσα και έξω από την Βουλή.

Ζητώ την ψήφο σας!

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Π. Οικονόμου
Υποψήφιος βουλευτής στην Α Αθήνας με το «Κίνημα Αλλαγής»