Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 συζητήσαμε για το κίνημα metoo, τη πορεία των εμβολιασμών και τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας στην εκπομπή “Κόντρα24” με την Αναστασία Γιάμαλη στο “KONTRA channel”.

Ανέφερα ότι η κυβέρνηση πρέπει να επιταχύνει των ρυθμών των εμβολιασμών για να καταφέρουμε τη συλλογική ανοσία μέχρι το καλοκαίρι. Η ψυχολογία μας είναι στο κόκκινο, η κοινωνία στο όριο και η οικονομία εκτός από κάθε πρόβλεψη, δεν θέλω να φαντάζομαι ακόμα ένα καλοκαίρι σαν το περσινό.

Αντί λοιπόν να κάνουμε όλοι μαζί εθνικό μας στόχο της συλλογική ανοσία η κυβέρνηση και τα δικά της στελέχη σε κάθε ευκαιρία σπάνε τη σειρά του εμβολιασμού. Αυτό πρέπει αν σταματήσει τώρα. Θα μπουν καθαροί απαραβίαστοι κανόνες χωρίς τα σημερινά παραθυράκια.

Σχετικά με το εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό ζήτημα της κακοποίησης που ανέδειξε με μεγάλη δύναμη ψυχής η Σοφία Μπεκατώρου καλό θα ήταν η κυβέρνηση να δείξει πραγματικά αντανακλαστικά αντιμετώπισης του προβλήματος και να μην παίρνει προσχηματικά μέτρα όταν το πρόβλημα χτυπάει την πόρτα της δημοσκοπικής της απήχησης. Τα θύματα και η κοινωνία θέλει να φύγει επιτέλους το πέπλο της σιωπής και αυτό θα γίνει μόνο όσο δεν σέρνουν η κυβέρνηση και η αξιωματικής αντιπολίτευση τη συζήτηση στον βούρκο της επίπλαστης αντιπαράθεσης τους.

Ευχαριστώ πολύ όσους παρακολούθησαν την τοποθέτηση μου. Παρατηρήσεις, σχόλια και κριτική είναι καλοδεχούμενα.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες παρεμβάσεις μου εδώ